פיצוחים הם נשנוש טעים, בריא ואהוב במיוחד ועם משלבים אותם עם תיבול מגוון ועשיר, התוצאה היא חטיף נהדר שיכול להתאים לכל אירוע, אירוח בבית או כתוספת למאכלים רבים. הכנה של פיצוחים מתובלים משלבת 2 פעולות הכנה – קלייה של הפיצוחים ותיבול שלהם. במאמר הבא נביא לכם 2 מתכונים מומלצים ביותר לפיצוחים מתובלים שיהפכו כל מפגש, אירוח או ארוחה לחוויה קולינרית נפלאה שהחברים והמשפחה שלכם יזכרו לעוד הרבה שנים.
מתכון מיקס פיקנטי של גרעינים ואגוזים
אם אתם אוהבים את הטעם הפיקנטי המשתלב מצויין בסוגים שונים של מאכלים, או במנה בפני עצמה, כדאי לכם להכיר את המתכון הבא. המיקס הפיקנטי שלנו משלב פפריקה חריפה וצ'ילי חריף בשילוב עם מיטב הגרעינים והאגוזים האהובים ביותר על המטבח הישראלי.
מצרכים דרושים:
- 3 כפות של פפריקה חריפה (עדיף פפריקה העשויה עם שמן).
- כף 1 של צ'ילי חריף (במצב גרוס).
- ¾ כוס מים.
- כוס 1 של סוכר לבן או חום.
- 1 ורבע ק"ג של גרעינים ואגוזים האהובים ביותר עליכם.
בין הגרעינים והאגוזים המומלצים ביותר, אפשר למצוא את הקשיו, השקדים, אגוזי מלך, בוטנים וגרעיני חמניה.
דרך ההכנה:
- שמים סיר על להבה קטנה.
- מוסיפים לסיר את המים, הפפריקה החריפה, הצ'ילי החריף ואת הסוכר.
- מגיעים לרתיחה ומכבים את האש.
- מוסיפים את הגרעינים והאגוזים ומערבבים היטב.
- מחממים תנור למספר דק' בלבד לחום של 160 מעלות.
- לוקחים תבנית גדולה ומניחים עליה נייר אפיה.
- את הגרעינים והאגוזים שנמצאים בסיר מעבירים לתבנית ומפזרים אותם למצב שטוח.
- את התבנית שמים בתנור לזמן של 12 דק' סך הכל ומערבבים את התוכן של התבנית כל מספר דקות עד שאתם רואים שהגרעינים והאגוזים מגיעים לצבע שחום.
מתכון פיצוחים מקורמלים עם ג'ינג'ר ופפריקה
אם אתם אוהבים אגוזים ושקדים המתכון הבא של פיצוחים מתובלים הוא בדיוק בשבילכם. מדובר על מתכון קל ומהיר להכנה המשלב פפריקה חריפה ומתוקה, ג'ינג'יר מסוכר וסוגים שונים של אגוזים ושקדים.
מצרכים דרושים:
- פפריקה חריפה: כפית 1.
- פפריקה מתוקה: כפית 1.
- ½ כוס של סוכר.
- כפית 1 של מלח בישול.
- ½ כוס מים.
- כוס 1 של אגוזי מלך.
- כוס 1 של אגוזי פקאן.
- כוס 1 של גי'נג'ר מסוכר.
- כוס 1 של שקדים (טבעיים).
דרך ההכנה:
- מבשלים את הסוכר והמים על אש גבוהה במחבת גדולה יחסית עד לרתיחה.
- למחבת מוסיפים את המלח ואת 2 סוגי הפפריקה.
- ממשיכים בבישול למשך 1.5 דקות עד שמגיעים למרקם סמיך.
- מכבים את האש ומוסיפים למחבת את האגוזים, השקדים והגי'נג'ר ומערבבים היטב.
- ברגע שהפיצוחים והג'ינג'ר מקורמלים, מעבירים אותם לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
- מחממים תנור ל-170 מעלות ומוסיפים את התבנית.
- זמן הקלייה בתנור הוא בין 10 ל-12 דקות סך הכל ומומלץ לבדוק את התבנית כל מספר דקות על מנת למנוע שריפה של הפיצוחים.
קניית פיצוחים טריים להכנת פיצוחים מתובלים
בכדי שתוכלו להכין פיצוחים מתובלים עם אחד מהמתכונים המומלצים שלנו, מומלץ לכם לבצע את ההזמנה של הפיצוחים דרך חנות האונליין כאן באתר. אנחנו בפיצוחי אמונה מציעים לכם מגוון גדול של פיצוחים קלויים או טבעיים עם משלוח עד הבית שלכם. הזמינו משלוח עכשיו ותוכלו להנות מהטעם הנפלא של הפיצוחים המעולים שלנו ולשלב אותם בתזונה היום יומית שלכם.